Skip to main content

Cum sa deosebesti parfumurile false de cele originale

Cum sa deosebesti parfumurile false de cele originale

Cumparare sticlei de parfum de "designer" cu o reducere mare ar putea parea o afacere grozava, până când începe sa isi piarda mirosul la doar cateva saptamani mai târziu.

Instrucțiuni

Cum sa iti dai seama daca un parfum e original sau contrafacut pe loc :

Mai jos gasiti unele indicii care va vor permite sa depistati la fata locului daca parfumul este contrafăcut. Puteți face acest lucru prin compararea elementul în cauză față de unul de la un magazin.

1. Examineaza ambalajul exterior. Literele si fonturile sunt aceleași ?

2. Este textul de pe cutie în același loc?

3. Este cutia pliata si lipita în același mod? Este cutia facuta egal și imbinata corect? Sau se dezmembreaza atunci când este manipulata?

4.Detaliile trebuie să fie aceeași. În cazul Parfumului Coco există o banda aurita în jurul cutiei la exterior si in interior, marginile sunt din nou aurite.

5.Cod de bare de pe cutie ar trebui să fie în același loc la orice cutie. Numerele se potrivesc?

6. Sunt simbolurile mărcii prezente și în locurile potrivite?

7. Există un strat interior în interiorul casetei și este în concordanță cu constructia cutiei de parfum cu care o comparati?

8. Priviti toate detaliile, unghiurile, culoarea capacului si forma acestuia. Se potrivește în mod corespunzător pe sticla? Il puteti desface si inchide cu usurinta?

9.Construcția sticlei este foarte greu de copiat. Sunt colturile sticlei netede și simetrice? Sticle de calitate sunt fara cusur.

10. Verificați claritatea culorilor și calitatea imprimarii pe flacon.

11. Un alt indicator bun este pulverizatorul. Examinati detaliile pulverizatorului in afara și în interiorul sticlei.

12. În cele din urmă, a se vedea dacă culoarea lichidului si mirosul sunt conforme cu produsul magazin. Testul mirosul este întotdeauna primul test pentru consumatori, dar poate fi greu să observati diferența dacă nu-l purtati pentru o perioadă de timp.