Cum sa largesti o pereche de pantofi

 

   Iata care sunt cele mai bune metode de largire a pantofilor:

Sosetele ude
Umezeste bine, cu apa fierbinte, o pereche de sosete, imbraca-le si apoi incalta pantofii. Materialul umezit va mai intinde pielea pantofilor, astfel incat sa te simti comod la urmatoarea purtare. Evident, acest lucru trebuie repetat de cateva ori si ulterior vei vedea rezultatele.

Crema puternic hidratanta
O alta varianta pe care o poti incerca este metoda cremei hidratante. Cumpara o crema (nu trebuie sa fie una foarte scumpa), unge interiorul pantofilor cu ea, maseaza-ti si picioarele din belsug, incalta-te si mergi prin casa. Crema are rolul de a intinde pielea, facand pantoful mai incapator.

Masajul cu spirt
Un alt procedeu la care poti apela, este masarea interiorului pantofilor cu spirt. De asemenea, poti umezi o pereche de sosete de bumbac cu spirt si ulterior sa porti pantofii prin casa imbracat/a cu acestea. Aceasta metoda nu este potrivita pentru pantofii de culoare deschisa pentru ca exista riscul de a ramane patati.

Lasa-i pe mana cizmarului
Cea mai rapida   solutie este sa apelezi la ajutorul cizmarului. Acesta ii va uda, ii va pune pe un calapod , ii va bate cu un ciocan de plastic sau cauciuc si le va da drumu cu aproape un numar.

Spray special
In magazinele mari cu incaltaminte, exista spray-uri speciale pentru largirea pantofilor. Intreaba vanzatoarea daca are un astfel de produs in magazin.

Baga-i in congelator
Umple doua pungi cu apa, leaga-le bine la gura pentru a nu se varsa, introdu-le in pantofi si baga pantofii in congelator timp de cateva ore.  Pungile cu apa se vor mula dupa forma pantofilor, iar in momentul in care acestea vor ingheta, vor largi incaltarile.

via: http://stil.acasa.ro/

Popular posts from this blog

Vests For Women | Vests women waistcoats

Office style fashion | Office Dressing Styles for Women

Red Evening, Prom or Homecoming Dresses